Travel Agency
+30 28310 58873

Μήλος

Διάρκεια:4 ημέρες
Αναχώρηση:26/07 & 30/08

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΜΗΛΟΣ

ΜE MINOAN  LINES  ΑΠΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ / 3  ΝΥΚΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/07-29/07 & 30/08-02/09

 

ΜΗΛΟΣ. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων και είναι το πέμπτο σε μέγεθος νησί του συμπλέγματος. Η Μήλος ξεχωρίζει για το σχήμα της, μοιάζει με πέταλο, και για το λιμάνι της, τον Αδάμαντα, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου.

 

1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 09:00, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για την  Μήλο στις 11:00. Άφιξη στις 14:15 περίπου, μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και μια πρώτη γνωριμία με το νησί της Μήλου . Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΜΗΛΟΣ 

Αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν με πρώτο σταθμό στις Κατακόμβες, Πλάκα, όπου είναι η πρωτεύουσα της Μήλου και έδρα του δήμου Μήλου, ο οποίος περιλαμβάνει τη Μήλο και τις κοντινές βραχονησίδες. Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη του προηγούμενου, της Ζεφυρίας ή Χώρας (γι' αυτό το λόγο και η Πλάκα δεν αποκαλείται Χώρα).Η Πλάκα έχει έντονο παροδοσιακό χρώμα, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στενά πλακόστρωτα σοκάκια και μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες. Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέσα στον οικοσμό . Θα δούμε το μουσείο και το Σαρακίνικο. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος βλάστησης και τα ηφαιστειογενή βράχια από τα οποία έχει σχηματιστεί έχουν λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε για τη Σπηλιά Παπαφράγκα, ένα μοναδικό τοπίο που πολύ επισκέπτονται για να κολυμπήσουν στα νερά της περιοχής και να εξερευνήσουν τις σπηλιές. Στις σπηλιές της περιοχής έβρισκε καταφύγιο ο ομώνυμος πειρατής κατά τη περίοδο του Βυζαντίου. Η διείσδυση  των νερών έχει λαξεύσει με μοναδικό τρόπο τους βράχους. τα Πολλώνια. Τα Πολλώνια ή Απολλωνία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου. Τα Πολλώνια είναι το δεύτερο λιμάνι της Μήλου μετά τον Αδάμαντα, ενώ πήραν το όνομά τους πιθανόν από το ναό του Απόλλωνα που υπήρχε στο Φάρο της Πελεκούδας Μπάνιο, φαγητό, ξεκούραση. (Διαν/ση).

3η μέρα : ΜΗΛΟΣ

Ελεύθερη μέρα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα εάν ο καιρός το επιτρέψει για το γύρο του νησιού με καραβάκι, μία μοναδική εμπειρία γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πανέμορφες παραλίες που δεν έχουν οδικά πρόσβαση. Επίσκεψη στην Κίμωλο. Η Κίμωλος είναι νήσος του Αιγαίου. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων· βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο των Κυκλάδων, κοντά στη Μήλο από την οποία και χωρίζεται από το στενό Αμώνι. ο νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Μικρότεροι οικισμοί που κατοικούνται κυρίως το καλοκαίρι είναι η Ψάθη, η Γούπα, το Ρέμα, του Καρά, τα Πράσα, η Αλυκή, και η Μπονάτσα. Απέναντι από το ναό της Οδηγήτριας υπάρχει το Αρχαιολογικό Μουσείο και μέσα στο Κάστρο το Λαογραφικό Μουσείο..Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα. Διαν/ση.

4η μέρα : ΜΗΛΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΜΕΡΑ )

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα  για  να  την  αξιοποιήσετε  όπως  εσείς  θέλετε. Προτείνουμε ένα μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Μήλου. Το μεσημεράκι θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε στις 14:30 για το λιμάνι του Ηρακλείου.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/07

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 230€  ΣΤΑ ΜΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 330€  ΣΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 30/08

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 205€ ΣΤΑ ΜΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 305€ ΣΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα εισιτήρια του πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση κατευθείαν από Ηράκλειο  με  πλοία  των ΜΙΝΩΪΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.
  • 3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο με πρωινό πάνω στη θάλασσα στον Αδάμαντα.
  • Οι μεταφορές - λιμάνι – σε studio ή σε  ξενοδοχείο,  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και με έμπειρο οδηγό.
  • Πούλμαν για την ολοήμερη εκδρομή σας.
  • Ξεναγός.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ.

 

Ώρα  αναχώρησης  από  Ηράκλειο 11:00 

Ώρα  αναχώρησης  από  Μήλο      14:30    

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Από 1280€

Μόσχα, Αγία Πετρούπολη

Διάρκεια:8 ημέρες
Αναχώρηση:Κάθε Πέμπτη από 19/07 έως 27/09

Περισσότερα 

Με 870€

Πανόραμα Ιταλίας

Διάρκεια:8 ημέρες
Αναχώρηση:10 Αυγούστου 18'

Περισσότερα 

Από 545€
Από 575€

Γύρος Σικελίας

Διάρκεια:8 ημέρες
Αναχώρηση:26/07 & 3,9/08

Περισσότερα 

Με 790€

Πολωνία

Διάρκεια:8 ημέρες
Αναχώρηση:7 Οκτωβρίου 18'

Περισσότερα 

Με 670€

Μπενελουξ

Διάρκεια:5 ημέρες
Αναχώρηση:23 Οκτωβρίου 18'

Περισσότερα 

Από 345€

Κωνσταντινούπολη

Διάρκεια:4 ημέρες
Αναχώρηση:26 Οκτωβρίου 18'

Περισσότερα 

Με 790€

Ελβετία-Αλσατία-Βαυαρία

Διάρκεια:8 ημέρες
Αναχώρηση:3 Νοεμβρίου 18'

Περισσότερα 

Find the way to travel!

Κάντε το ταξίδι που ονειρεύεστε.. Ονειρεμένο..